Partner worden van Seefion?

 

Seefion verkoopt kluizen doormiddel van een geselecteert partner netwerk. Voordat een partner onze kluizen verkoopt komen wij op bezoek om kennis te maken met de partner. Wil je ook partner worden van Seefion en in aanmerking komen om onze kluizen te verkopen? Vul dan het partner formulier in.

Partner-worden-Nederland

Partnerformulier

Onze partners

R

Hoge kwaliteit

Seefion ontwikkelt en assembleert de kluizen in Nederland. Hierdoor zien wij erop toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en aanpassingen in de regelgeving snel doorgevoerd wordt. Onze Partners beiden hun klanten graag deze hoge kwaliteit.

High-end service

Seefion is met zijn geselecteerde partners dicht bij de gebruiker. Wij luisteren naar de wensen van de gebruiker en kunnen een gedegen advies geven. Bij eventuele verstoringen in het systeem staat er een serviceteam klaar om dit op te lossen. Partners van Seefion hebben nouw contact met Seefion om op deze manier de klant te ontzorgen.

Persoonlijk en vertrouwd

Door het lokale partner netwerk wordt de aankoop, keuring en onderhoud door een vertrouwd gezicht uitgevoerd. Seefion partners gaan voor een duurzame relatie met hun klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Ontvang direct een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op om de brandveiligheid en inbraakveiligheid van jouw organisatie te vergroten.

Seefion

©2024 Seefion

All rights reserved

Navigatie

» Home
» Onze kluizen
    » Seefion 08
    » Seefion 10 
    » Seefion 16
    » Seefion 20
» Offerte
» Over
    » Over Seefion
    » Partner locator
    » Nieuws
    » Blog

 

» Contact
» Meer
     » Storingsmelder
     » FAQ

     » Downloads

Contact

085-1308498

Wattstraat 12

E

3771 AG, Barneveld

Partner worden