Seefion op de GaLaBau Beurs in Duitsland: Met geteste kluizen.

Blog

Met vreugde kondigen wij onze deelname aan de indrukwekkende GaLaBau beurs in Duitsland aan! Deze beurs, die bekend staat als hét evenement voor tuin-, landschaps- en openbaargroenontwerp, biedt ons een unieke kans om onze veilige kluizen aan een breed scala van eindgebruikers te presenteren en ons partnernetwerk verder uit te breiden.

De GaLaBau Beurs: Een Toonaangevend Evenement

De GaLaBau beurs is een belangrijk evenement voor professionals in de groensector, waar fabrikanten, dienstverleners en eindgebruikers samenkomen om de nieuwste trends en technologieën te presenteren en te verkennen. Met meer dan 1.000 exposanten en duizenden bezoekers uit heel Europa, is het een ideale plek om waardevolle connecties te leggen en kennis te delen.

Innovatieve Lithium-ion Accu Opslag Kluizen van Seefion

Bij Seefion zijn we trots op ons assortiment van hoogwaardige lithium-ion accu opslag kluizen. Deze kluizen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig onmisbaar in veel toepassingen, van tuin- en landschapsapparatuur tot elektrische voertuigen. Het veilig opslaan van deze accu’s is essentieel om risico’s zoals brand en explosie te voorkomen.

Onze lithium-ion accu opslag kluizen bieden:

  • Brandveiligheid: bescherming van jouw organisatie door optimale explosie en brandveiligheid.
  • Inbraakveiligheid: Dankzij het zware hang- en sluitwerk is maximale inbraakveiligheid gegarandeerd.
  • Aanpasbaar aan elke behoefte: De modulaire systemen kunnen worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.
  • Voldoet aan de regels: getest door MPA Dresden op lithium-ion accu brand en voldoen aan de eisen van de verzekeringsmaatschappijen.

Tijdens de GaLaBau beurs zullen we een uitgebreide demonstratie geven van onze kluizen. Bezoekers kunnen de functionaliteiten en voordelen van onze producten zelf ervaren en ontdekken hoe onze kluizen bijdragen aan gemoedsrust en veiligheid.

Kom langs bij Seefion op de GaLaBau Beurs

Wij nodigen iedereen van harte uit om onze stand te bezoeken op de GaLaBau beurs. Ontdek onze innovatieve kluizen, maak kennis met ons team en bespreek de mogelijkheden voor samenwerking. Samen kunnen we de toekomst van veilige verduurzaming realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Ontvang direct een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op om de brand- en inbraakveiligheid van jouw organisatie te verhogen.

Seefion

©2024 Seefion

All rights reserved

Navigatie

» Home
» Onze kluizen
    » Seefion 08
    » Seefion 10 
    » Seefion 16
    » Seefion 20
» Offerte
» Over
    » Over Seefion
    » Partner locator
    » Nieuws
    » Blog

 

» Contact
» Meer
     » Storingsmelder
     » FAQ

     » Downloads

Contact

085-1308498

Wattstraat 12

E

3771 AG, Barneveld

Partner worden